Mia Colore Lak op Oliebasis – Vernice a base di Olio

Multiplo is een watergedragen lakverf op basis van PU acrylaathars. De lak is voor binnengebruik en heeft een zijdematte uitstraling. Door de zeer sterke en slijtvaste eigenschappen van Multiplo, is deze op diverse ondergronden toepasbaar, zoals (keuken)kasten, houtwerk binnen zoals deuren en kozijnen, meubels, houten vloeren, plinten en trappen, voorbereidde betonnen vloeren en oude verflagen in goede conditie. Op kale en oliegedragen ondergronden is het aangeraden eerst de Mia Colore Muliplo Primer aan te brengen en daarna 2 à 3 lagen Mia Colore Multiplo. Op watergedragen ondergronden kan de Multiplo direct worden aangebracht, mits de ondergrond is schoongemaakt en ontvet. Schilder nooit in direct zonlicht en schilder altijd van een droog naar een nat, eerder geschilderd oppervlak.

Ondergrond dient coherent, schoon, stof- en vetvrij te zijn
Rendement per liter per laag ca. 10 – 12 m2
Aanbrengen met ronde of platte kwast, roller of airless spuit. Verdunning is niet nodig, eventueel wel bij airless (max 5%).
Stofdroog na ca. 1 uur
Overschilderbaar na ca. 6 uur
De volledige eigenschappen van de verf worden bereikt na 7 dagen droging. (uithardtijd 7 dagen).
Houdbaarheid 12 maanden op een droge vorstvrije plaats in oorspronkelijke goed afgesloten verpakking
Verpakkingen in 1 & 2,5 liter leverbaar in alle Mia Colore kleuren
Voor gebruik goed roeren en controleer de kleur. Om eventueel kleurverschil te voorkomen adviseren wij om blikken samen te voegen alvorens u ons product aanbrengt.