Wonderwall

9 Mei, 2015 10:28
Gemaakt door: kimpexliving

From Lucy With Love

Mauve Leather, een kleur waarbij ik meteen de associatie met de welbekende kleur Nude had. Ook niet gek dat ik deze kleur mede daarom in de badkamer heb aangebracht. Hij komt daar prachtig tot zijn recht. In combinatie met de houten woonaccessoires is het een match made in heaven!

Tevens deed deze kleur mij denken aan mijn o zo gekoesterde boterzachte leren jasje. Een kleur om je dag mee te beginnen en/of af te sluiten in het rustpunt van je huis, de badkamer.

Fountain Spray, een frisse en koele tint voor in het kantoor. Het van nature ontspannende effect van de kleur blauw is voor een kantoor natuurlijk de uitgelezen keuze. In een ruimte waarin stress om de hoek kan komen kijken is het zaak dat je omgeving een ontspannende uitwerking op je heeft.      

Vatican Ground, een donkere aardetint waarin je keuken accessoires mooi tot hun recht laat komen. Deze kleur is overigens ook mooi voor bijvoorbeeld een overdekt terras. Op die manier krijgt een doodgewone wand en robuuste kleistructuur look en creëer je een Afrikaanse en/of Mediterrane sfeer in je Hollandse tuin. 

Dark Cypresseen antraciet kleur die prachtig afsteekt wanneer de rest van de ruimte van een witte kleur is voorzien. Kies ervoor om bijvoorbeeld één wand in deze kleur te hullen en laat op die manier de eye-catchers in je interieur daadwerkelijk in het oog springen. Zorg dat je lichte woonaccessoires gebruikt, zodat dit mooi afsteekt tegen de donkere wand. Dit geeft een mooi beeld en zorgt voor het juiste contrast.

In plaats van de verf te laten fungeren als achtergrond, zal ik in het volgende blog mijn licht laten schijnen over het schilderen van woonaccessoires met de verf van Mia Colore. Op die manier zal ik trachten de kleuren meer naar de voorgrond te laten treden.

< Out of the box met de nieuwe kleuren van Mia Colore! Tricolore >
Er zijn nog geen opmerkingen