Venetië, een absolute must!

29 Mei, 2015 09:12
Gemaakt door: kimpexliving

Beken kleur in je interieur, Ellen Pitlo

De film ‘The Bucket List’ heeft veel mensen stof tot nadenken gegeven.  Jammer genoeg, wordt er nog vaak gedacht dat zo’n verlanglijst een opeenstapeling moet zijn van spectaculaire activiteiten. Bijvoorbeeld uit een vliegtuig springen, zwemmen met haaien of de K2 beklimmen. Toch is dat helemaal niet nodig. Iedere lijst is uniek omdat je ‘m zelf maakt en hij meestal gaat over kleine of gewone dingen die gemakkelijk te realiseren zijn. Alleen jij bepaalt wat er op komt te staan. En nu wil ik me natuurlijk nergens mee bemoeien, maar ben jij al eens in Venetië geweest?’

 Venetië is niet alleen de meest schilderachtige stad van Europa waar het vaak lijkt of de tijd  heeft stilgestaan, het wordt ook wel één groot kunstwerk genoemd. Je wordt overspoeld door waterwegen, bruggetjes, schilderachtige pleinen en nauwe steegjes. De typisch Venetiaanse sfeer is onmiskenbaar. Laat je betoveren door alle bezienswaardigheden. Maak een rondvaart met een gondel, want dit wordt meestal als één van de meest romantische uitstapjes gezien die je maar kunt maken. Geniet van de traditionele specialiteiten en een onovertroffen espresso of cappuccino. Omdat de oude stad de populairste bestemming van Europa is moet je Venetië  één keer in je leven hebben bezocht.

Vanzelfsprekend is het niet aan mij om te bepalen wat er op  jouw wensenlijst komt te staan. Toch zou ik je met klem willen adviseren om Venetië er vandaag nog op te zetten. Niet alleen omdat het zomaar te laat kan zijn. De stad loopt namelijk het risico, geleidelijk aan of ineens onder water te verdwijnen. Verder is het belangrijk is dat je goed kunt lopen want je kunt de stad het best te voet verkennen. En last but nog least omdat de prachtige kleuren, die je overal zult aantreffen, naadloos aansluiten bij het kleurenpalet van Mia Colore. Zo kun je na thuiskomst meteen je huis een flinke oppepper geven. Waarna je dagelijks  kunt nagenieten van een fantastische ervaring. En jouw bucketlist? Compleet overbodig! 

< UPCYCLE! Out of the box met de nieuwe kleuren van Mia Colore! >
Er zijn nog geen opmerkingen