UPCYCLE!

7 Juni, 2015 11:29
Gemaakt door: kimpexliving

From Lucy With Love

Aangezien de verf en kleuren van Mia Colore zich ook erg goed lenen om bepaalde woonaccessoires van een nieuwe kleur te voorzien, heb ik een paar van mijn eigen woonaccessoires in de metamorfose gegooid.

Twee houten decoratie bollen die van origine met een lak waren voorzien heb ik licht geschuurd en vervolgens van twee lagen verf voorzien. De tweede laag verf kon ik al heel snel aanbrengen, aangezien het stralend weer was en de eerste laag daardoor razendsnel droog was. Deze bollen waren vrij donker gekleurd, vandaar dat twee lagen verf wel nodig waren om tot het gewenste resultaat te komen.

Grand Canal is een prachtige staalblauwe kleur. Het is wel een sprekende en aanwezige kleur. Laat daarom de styling van de resterende woonaccessoires en/of achtergrond vrij licht. Op die manier knalt de blauwe kleur er mooi uit door het gecreëerde contrast.


Sunglow is een lichte naar oker neigende kleur. Een kleur die bij mij direct de jaren 70 oproept. Door deze kleur qua styling te combineren met andere geel tinten complimenteer je deze mooie kleur geel nog meer.


Een vrij saai ogend dienblad van blank hout kon wel wat kleur gebruiken. Na het licht opschuren was daarna één laag verf al voldoende. De kleur Rosy Brown is een zachte poederkleur. Mooi om te combineren met andere pasteltinten en/of hout accenten.

Vanzelfsprekend zat ik na deze klus helemaal onder de verf en dan is het zo fijn dat je de verf van Mia Colore met alleen water kunt afspoelen. 

 

< 'Mijn reis' door Italië, geïnspireerd door het verhaal achter Mia Colore! Venetië, een absolute must! >
Er zijn nog geen opmerkingen