Toilet met betonlook van Mia Colore

25 Augustus, 2015 11:23
Gemaakt door: kimpexliving

Rust & Tiek, Mariska Huijser

Dat is lang geleden hè! Jullie dachten vast dat ik het bloggen alweer opgegeven had. We zijn de laatste tijd ontzettend druk geweest dus het is er even bij in geschoten. Toen ik gestopt ben op het werk en fulltime voor Rust & Tiek aan de gang ben gegaan was ik zo enthousiast om een aantal weken 3 of 4 braderieën per week in te plannen. Geloof me, super leuk maar ook heel erg druk! Deze week was even wat rustiger dus een mooi moment om de webshop weer aan te vullen en een blog te schrijven.

Vandaag vertel ik jullie over ons toilet. Een heel klein hokje die we eigenlijk pas voor het eerst zagen toen we het huis al gekocht hadden. De vorige bewoners van ons huis waren vreselijk, overal was het een puinhoop. Zo ook in het toilet. Het toilet diende als opslagruimte of vuilstort, net hoe je het wil noemen. Plassen deden ze 's nachts in een emmer die zelfs bij de bezichtiging nog naast het bed stond, haha! De deur van het toilet kon niet open zonder dat alle rommel eruit kwam vallen. Zodoende zagen we toen we het huis gekocht hadden pas wat een klein hokje het eigenlijk was. Op het toilet zitten met de deur dicht ging helaas niet lukken. Door het reservoir in de muur te plaatsen kregen we iets meer ruimte. De foto's van hoe de wc eruit zag heb ik helaas niet meer.

Deze foto's zijn van de verbouwing.

In de afgelopen weken zijn wij dealer geworden van het mooie merk Mia Colore. Dit kwam precies op het goede moment want zo konden we ons verbouwde toilet meteen met deze prachtige verven schilderen. We hebben gekozen voor de betonlook. Deze look krijg je door de kleuren Deep Night en Gray Column op een speciale manier aan te brengen. Als je interesse hebt kan ik je hier alles over vertellen. De deuren hebben we geschilderd met een matte lak op waterbasis in de kleur Greystone, uiteraard ook van Mia Colore. Over deze kleur ben ik zelf erg enthousiast. De deuren zijn helemaal geworden zoals ik ze bedacht had.

Nu de foto's van het eindresultaat....  


 

De spiegel heb ik ooit een keer in Frankrijk gekocht, hij was toen goudkleurig. Al die tijd heeft hij in de kelder gelegen maar nu kwam hij goed van pas. Van de betonlook had ik nog wat kalkverf over. Ik heb hem geschilderd met Grey Column. Op de hoekjes een beetje Deep Night eroverheen. Helemaal leuk geworden. En volgens mij heb ik er nog geen € 3,- voor betaald!

 

De kandelaar en de krans zijn te bestellen via www.rustentiek.nl.

Het volgende project is de gang.

 Hij is inmiddels al een heel eind af maar hier begon het mee...

Tot de volgende keer!

Groetjes, Mariska 

< Nazomer met Mia Colore De 3 overeenkomsten tussen Mia Colore en Italiaanse topdesigners >
Er zijn nog geen opmerkingen