Room to bloom...

8 Februari, 2016 09:17
Gemaakt door: kimpexliving

From Lucy With Love

 De kleur Daylight is een aangename pasteltint. Het geeft een frisse uitstraling en ik vond het persoonlijk erg mooi om hem als zijnde lambrisering op de muur aan te brengen. 

 Dit houdt in dat een gedeelte van de muur wit is gelaten en ik de verf tot een bepaalde hoogte van de muur heb laten komen. Op deze manier krijgt de kleur meer kracht in het geheel. Je kunt er voor kiezen om de lijn secuur strak te laten lopen, maar enige imperfectie kan ook hier juist schoonheid hebben. Deze imperfectie is met name mooi op een plek waar je een speelse mediterane sfeer zou willen creëren.

Morning Mist dekt (in dit geval de witte ondergrond) qua kleur extreem snel. De kleur kenmerkt zich als een klei achtige tint. Een mooie basis kleur om met woonaccessoires te combineren. Het brengt je een canvas waar je qua styling op los kunt gaan. Hierbij toegepast in een baby/kinderkamer.

De stoere kleur Verde leent zich goed voor een muur in een jongens kamer. Verder zou je deze olijfgroene kleur ook goed op een muur in de keuken toe kunnen passen. In combinatie met hout is dit een gouden duo wanneer het op warmte en sfeer aankomt. In dit geval riep het bij mij meteen de associatie met camoprint en stoere binkies op. Om die reden heb ik de kleur dan ook toegepast in een kamer bestemd voor een stoere jongen.

< 3 x Italië op z’n best met de pasteltinten van Mia Colore Rood staat voor passie! >
Er zijn nog geen opmerkingen