Nazomer met Mia Colore

28 Augustus, 2015 11:39
Gemaakt door: kimpexliving

Beken kleur in je interieur, Ellen Pitlo

Ook al is de zomer meteorologisch bijna voorbij, toch is het nog geen herfst. Ondanks dat, duurt het niet lang meer of bijna al het groen in de natuur zal plaats maken voor prachtige warme kleuren.

In Italië voelt het nog steeds zomers aan in september, omdat de zon in die periode nog altijd volop schijnt. Maar ook daar zal het blad aan de bomen uiteindelijk langzaam verkleuren, zodat duizend tinten rood, paars en geel verschijnen. Deze fantastische kleuren zijn onlosmakelijk verbonden met de karakteristieke warme sfeer van de nazomer of ook wel Indian Summer.

Ze zijn een geweldige inspiratiebron voor je interieur.

Als september zijn einde nadert zit er niets anders op dan het buitenleven voorlopig gedag te zeggen en het binnen gezellig te maken. Behalve aan een houtkachel,  openhaard, sfeervolle verlichting en kaarsen, kun je denken aan nieuwe kussens, plaids en een comfortabel vloerkleed in warme kleuren. Kies voor houten meubelen en maak het geheel compleet met een grote bos bloemen of misschien wel takken uit het bos.

Deze tijd van het jaar brengt niet alleen ander licht, ook wordt het langzaam kouder. Daarom bereik je niet alleen warmte door het toepassen van herfstkleuren in de vorm van accessoires, maar men name door kleur aan te brengen op de muren.

Mia Colore heeft hiervoor prachtige tinten in de collectie. Denk hierbij aan een warme kleur geel, (Sunglow) terra (Copper) of prachtige roodtinten (Sunset en Cardinal Red). Ook kun je kiezen voor roze of paars, neem hiervoor Pink Blossom, Aubergine Flower, Grape Juice of Dark Aubergine. Combineer deze mooie warme kleuren naar hartenlust of ga voor contrast. Grand Canal, Lago Maggiore of lichtere blauwtinten zijn hiervoor een goede suggestie. Wil je de basis liever rustig houden? Mix dan met grijs-, beige- of wittinten. De kleurkaart kun je vinden op https://www.miacolore.nl/kleuren/kleurenkaart.

 
Herfstkleuren maken je interieur sfeervol, uniek, warm en gezellig. Wie heeft daar nu geen behoefte aan als de dagen straks korter worden. Geniet van de laatste zonovergoten momenten van deze nazomer en laat daarna de herfst maar komen!

 

 

< Rood staat voor passie! Toilet met betonlook van Mia Colore >
Er zijn nog geen opmerkingen