Mia Colore 'Mijn Kleur'

9 April, 2015 16:44
Gemaakt door: kimpexliving

Beken kleur in je interieur, Ellen Pitlo

Italië, het land van de zon, passie en emotie. Laat je gedachten gewoon even afdwalen naar de schilderachtige landschappen. Zie de eeuwenoude stadjes tussen de glooiende heuvels. Voeg daar een snufje charme aan toe en je bent verliefd!

Door de eeuwen heen lieten schilders zich al betoveren door dit fantastische Italiaanse landschap. Hun werk wordt niet alleen gekenmerkt door de zuidelijke atmosfeer en de warme intensiteit van het licht maar vooral door de expressieve kleuren. Het zal je dan ook niet verbazen dat behalve kunstenaars ook Mia Colore hierdoor geïnspireerd wordt. Voeg hier de bekende fresco’s en het dagelijks leven van ‘la dolce Italia’ aan toe en je komt tot een uniek palet van maar liefst 67 kleuren.

We hebben het lang niet altijd in de gaten maar kleuren spelen een grote rol in ons leven. Kleur heeft niet alleen invloed op onze emoties, gedrag en welzijn maar is ook nog eens sfeerbepalend in huis. Als je omarmd wilt worden, kies  dan voor warme vergrijsde tinten. Zo voel je je thuis en dat is toch wat je wilt in bijvoorbeeld jouw woonkamer of  keuken?  Met frisse tinten is het goed toeven in de slaap- of in de badkamer. Zij zorgen dat je je kunt ontspannen en vervolgens tot rust komt na een drukke dag. Een breed scala aan neutrale tinten complementeren het geheel, zo kan iedereen naar hartenlust combineren. Toch is het jammer dat veel mensen nog erg voorzichtig zijn als het om kleur gaat. Want het gebruik ervan is eenvoudig en budgetvriendelijk. Bovendien kan het je huis een flinke oppepper geven.`

Laat je dus meevoeren door de kleuren van Mia Colore ‘Mijn Kleur’ in het Italiaans. In de eerste plaats omdat kleur één van de belangrijkste verbindende elementen in een interieur is en uiteindelijk omdat je toch het hele jaar door wilt genieten van al het goede van Italië? Wacht dus niet langer en ga vandaag nog aan de slag want jij wilt toch ook weer verliefd worden op je eigen huis?

 Ellen Pitlo Interieurstyling en kleuradvies

< Hoe komen Mia Colore dealers uit de verf?
Leuk je op deze manier weer tegen te komen.Je Blog ziet er goed uit. Mia Colore is een goed merk en de resultaten zijn fantastisch. Veel succes, ik ben benieuwd naar je volgende Blog.