FLOWER POWER!

15 Maart, 2016 09:20
Gemaakt door: kimpexliving

From Lucy With Love

Deze serene violet tint draagt de naam Aubergine Flower. Een kleur die mooi te combineren is met hout accenten en daarmee een aziatische sfeer uitstraalt. De kleur leent zich onder andere goed voor in een badkamer. Hierbij kun je vanzelfsprekend gebruik maken van bijpassende woonaccessoires in dezelfde tint. Denkende aan (geur)kaarsen, handdoeken, zeepdispencer, etc.
 

De dieprode kleur Cardinal Red is intens. Desalniettemin is dit een kleur die juist om die reden een bepaalde ruimte karakter kan geven. Denk daarbij aan een leeskamer en/of kantoor. Je kunt ook een authentieke kast als statement in een ruimte gebruiken door hem in deze kleur onder te dompelen. 'Mooi rood is niet lelijk!'.

De kleur Copper is een roestbruine, koperachtige en warme kleur. Een kleur om te gebruiken in een ruimte die voor de rest vrij rustig is op het gebied van kleur. Op die manier komt de kleur het mooist tot zijn recht. Ook kun je deze kleur gebruiken om bepaalde woonaccessoires en/of meubelen van een roest/koper look te voorzien.

 

 

 

3 x Italië op z’n best met de pasteltinten van Mia Colore >